uutisliitto
Uutis blogi

Mukavan kannettavan tietokoneen työtilan luominen ulkona

Kotoa työskentely on fantastista luksusta, ja jos olet tarpeeksi onnekas, että sinulla on tämä mahdollisuus, sinun tulee tarttua siihen.
Ja se ei tarkoita vain ulkona työskentelemistä. Toisin sanoen vaikka sohvalla työskentely saattaa tuntua erittäin palkitsevalta kokemukselta, se itse asiassa kalpenee verrattuna siihen vapauteen, jonka saavuttaisit työskentelemällä matkoilla ja näkemällä uusia nähtävyyksiä. Ja se myös kalpenee verrattuna ulkona istumiseen ja raittiiseen ilmaan ja auringonpaisteeseen. Ulkoilu ei ole pelkästään hyvää rusketuksellesi, vaan se parantaa myös mielialaasi, luovuuttasi, unirytmiäsi ja luuston terveyttä. Yhtenä kuumana aurinkoisena päivänä olet onnekas, jotta voit todella nauttia säästä. Joten miksi ei mennä ulos?

Puutarhatyön ongelma

Useimpien ihmisten ongelmana on, että ulkona työskentely on epämukavaa, se häiritsee ja vaikeuttaa keskittymistä. Siellä on vikoja, häikäisyä, pölyä… ja sitten mukavan istuimen puute.
Joten mitä voit tehdä välttääksesi kaikki nämä ongelmat ja hyödyntääksesi silti mahdollisuutesi työskennellä ulkona? Katsotaanpa joitain parhaista strategioista, joiden avulla voit tuoda kannettavan tietokoneesi ulos ja työskennellä siitä mukavasti…

Oikeat istuimet

Ensimmäinen ja tärkein asia, jonka tulet tarvitsemaan, on oikea istuin- ja työpöytäyhdistelmä, jonka avulla voit istua mukavasti työskennellessäsi tietokoneen ääressä. Tämä on asia, johon erehdymme usein sisätiloissa, saati sitten ulkona. Jos haluat tehdä ulkona työskentelemisestä mukavaa ja tuottavaa, tutustu puutarhakalusteisiin, joita voit ostaa erityisesti tätä tarkoitusta varten. Varmista, että pöytä on oikealla korkeudella (jotta kädet ovat karkeasti suorassa kulmassa) ja että istuimessa on pehmuste, jotta takapää ei kipeä.

Paikannus

Tärkeää on myös miettiä pöydän asentoa, mikä on tehokkain, jos se on seinän tai aidan vieressä, joka voi peittää osan tuulesta ja osan auringosta. Vaikka haluat saada auringonvaloa, et halua sen aiheuttavan häikäisyä näytölle – joten pidä selkäsi seinää tai aitaa vasten, joka voi tarvittaessa suojata sinua.

Palvelut

Tarvitset myös tiettyjä tiloja, jos aiot saada kaiken irti ulkona työskentelemisestä. Näitä ovat pistoke kannettavalle tietokoneellesi, kun virta loppuu, suoja, joka pitää sinut kuivana, jos sataa, ja antaa lisäsuojaa auringolta, WiFi-yhteys, jotta voit muodostaa verkkoyhteyden, ja musiikkia taustamusiikkia varten. .
Tee kaikki tämä ja suuntaa sitten ulos muutamalla kerroksella ja juomien kera, ja olet juuri luonut terveellisimmät ja rentouttavimmat toimistotilat, joita voit toivoa…

Comments are closed.