uutisliitto
Uutis blogi

Korjaa kylpyhuonettasi viidellä erittäin siistillä vempaimella

Jos kylpyhuoneesi kaipaa pientä korjausta, hienot vempaimet voivat olla vastaus ongelmiisi. Katso joitain näistä helmistä ja katso, ovatko ne sitä, mitä saatat etsiä.

Langaton ShoqBox-kaiutin

Jos tarvitset hieman musiikkia piristääksesi sinua aamulla, tämä langaton kaiutin auttaa sinua heräämään, ja se on täydellinen suihkuun, koska se on roisketiivis. Se on myös iskunkestävä, joten sinun ei tarvitse pelätä sen pudottamista lattialle. Jos sinulla on iPhone tai muu äänilaite, voit suoratoistaa kaikki suosikkikappaleesi sen kautta, vaikka he eivät olisi kylpyhuoneessa kanssasi, mikä on hienoa, koska et halua vahingoittaa puhelintasi hankkimalla sen märkä.

Pyyhe Spa pyyhkeenlämmitin

Kun hyppäät ulos suihkusta, olet märkä, mikä tarkoittaa, että saatat olla kylmä. Aina voisi kääriä pyyhkeen ympärillesi ja kuivata itsesi nopeasti lämmittääksesi itsesi, mutta paljon hauskempi ratkaisu on ottaa yksi näistä pyyhekuivauksista. Se on tarpeeksi pieni mahtumaan kylpyhuoneesi nurkkaan ja se voi lämmittää pyyhkeen minuuteissa, joten heitä vain pyyhe sisälle ennen kuin menet suihkuun, ja kun tulet ulos, sinulla on kuuma pyyhe, johon voit käpertyä. .

Kolminkertaiset seinäasennuspumput

Nämä ovat hyviä, kun et halua, että kylpyhuoneesi ympärillä on useita shampoo- ja hoitoainepulloja, koska ne voivat saada paikan näyttämään epäsiistiltä. Kun olet kiinnittänyt nämä pumput kylpyhuoneen seinään, voit täyttää ne millä tahansa nesteellä, jonka haluat, ja sitten sinun täytyy vetää tankoa yhdellä vapaalla kädelläsi annostellaksesi valitsemaasi nestettä. Ne lisäävät ripauksen tyylikkyyttä kylpyhuoneeseesi ja ihastut siihen, että sinun ei enää tarvitse sekaisin pullojen kanssa.

iRobot Scooba 490

Kylpyhuoneen siivoaminen voi joskus olla työlästä, varsinkin jos se on suuri ja siinä on satoja pieniä laattoja, jotka sinun täytyy kuurata kovasti. Scooba 490 tarkoittaa, että sinun ei enää tarvitse tehdä kovaa työtä itse, koska se on robottipuhdistin, joka pystyy tekemään kaiken itse. Kun sanon, että se voi tehdä kaiken, tarkoitan kirjaimellisesti, että sinun tarvitsee vain painaa nappia, jolloin se hankaa lattioitasi itsestään, kunnes näet heijastuksesi laatoissa.

Mira Vision digitaaliset suihkut

Tärkein asia kylpyhuoneessasi on ehdottomasti suihku, koska se on yksi asia, joka auttaa sinua tuntemaan olosi rentoutuneeksi (olettaen, että et käy kylvyssä). Nämä digitaaliset suihkut ovat täydellisiä, koska sinun ei tarvitse edes olla kylpyhuoneessa, kun kytket ne päälle. Voit kytkeä sen päälle mistä tahansa ja suihkun ovet ovat jo höyryssä, kun olet valmis hyppäämään sisään. Siinä on myös Eco Mode, joten suihkusi ei hukkaa liikaa vettä siltä varalta, että ovat ympäristötietoisia.

Comments are closed.