uutisliitto
Uutis blogi

5 tapaa saada lisää rahaa myymällä kotisi välttämällä typeriä virheitä

Kukaan ei yritä myydä kotiaan tarkoituksenaan ansaita mahdollisimman vähän rahaa, mutta näin saattaa ajatella, kun selaat muutamia avoimia taloja. Jos haluat myydä kotisi suurimmalla mahdollisella hinnalla, sinun tulee välttää asioita, joita tulemme tarkastelemaan juuri nyt, jotta voit aloittaa myyntiprosessin etupuolellasi.

Puulattioiden tulee kiiltää

Jos kotonasi on kokolattiamatto, ne on melko helppo puhdistaa, kunnes ne näyttävät tahrattomalta, mutta samaa ei voida sanoa puulattioista. Jos et huolehdi niistä kunnolla, niiden saaminen näyttämään hyväksyttäviltä mahdollisten ostajien silmissä on paljon kalliimpaa. Sinun on parasta alkaa huolehtia heistä kunnolla juuri nyt, jos et vielä tee sitä. Et ostaisi kotia, jos puulattiat olisi vaihdettava, ellet saisi paljon, mutta haluat kotiisi huippudollaria.

Sekoita naapurustossa

Kukaan ei väitä, että kotisi pitäisi olla kopio jokaisesta naapuruston kodista, mutta et halua sen erottuvan peukalokipuna. Kun potentiaalinen ostaja ajaa kotiisi, hänen ei pitäisi pystyä huomaamaan sitä erottuvan mailin päästä. Yksi suurimmista virheistä, joita näen ihmisten tekevän, on kotinsa ulkopinnan maalaus oudolla värillä. Eri väri ei välttämättä ole huono asia, mutta kun valitsemasi väri näyttää oudolta, ihmiset todennäköisesti kääntyvät ympäri ja ajavat pois.

Ajattele suojausominaisuuksia

Et voi käynnistää uutisia tällä hetkellä ilman, että törmäät kauhutarinaan murroista. Kaikki ovat peloissaan ja uutta kotia etsiessään haluavat tuntea turvallisuutta. Onko sinulla aita kotisi kehän ympärillä? Onko puutarhassasi suuria pensaita, jonka taakse murtovaras voisi piiloutua ulkona livahtaessaan? Yritä tehdä kodistasi linnoitus, sillä useammat ihmiset ovat kiinnostuneita maksamaan hyvää rahaa kodista, jos he tuntevat olonsa turvalliseksi asuessaan siellä.

Vaihda vanhat kodinkoneet

Monet ihmiset saattavat ostaa asunnon ensimmäistä kertaa ja sijoittavat todennäköisesti suurimman osan säästöistään varsinaiseen kotiin, joten he eivät halua kuluttaa rahaa, jota heillä ei ole, kodinkoneisiin, koska sinun omasi on putoamassa. erillään. Jos ostat kodinkoneita ennen kuin myyt kotisi, varmista, että ostat luotettavalta tuotemerkiltä, ​​sillä ne kestävät aina pitkän matkan. Ihmisille on rauhoittavaa tietää, ettei heidän tarvitse kuluttaa ylimääräistä rahaa välttämättömiin tarvikkeisiin heti, kun he muuttavat kotiisi.

Trendikäs ei ole niin siistiä kuin luulet

Se, että luulet kotisi näyttävän trendikkäältä, ei tarkoita, että mahdollisilla ostajilla olisi sama maku kuin sinulla. Jos kotisi on liian “tyylikäs”, potentiaalinen ostaja-allas on minulle paljon pienempi kuin luulet. Kiinteistömarkkinat ovat valtavat ja ostajat jatkavat mielellään etsimistä, kunnes löytävät neutraalin näköisen kodin, johon voivat jättää oman jälkensä. Varmista, että kotisi näyttää mahdollisimman neutraalilta, sillä kun potentiaalisia ostajia on enemmän, sinulla on suurempi mahdollisuus pussittaa ylimääräistä rahaa.

Löydät ostajan

Jos kotisi on markkinoilla tarpeeksi kauan, löydät jonkun, joka haluaa ottaa sen pois käsistäsi, mutta loppujen lopuksi se, kuinka paljon saat siitä, on sinun. Nyt kun tiedät muutamia asioita, joihin sinun on kiinnitettävä huomiota, sinun tulee olla hyvässä kunnossa, kun olet valmis sanomaan hyvästit kotillesi.

Comments are closed.