uutisliitto
Uutis blogi

5 tapaa muuttaa kotisi täydelliseen uneen

Haluatko parantaa elämääsi lähes kaikilla mahdollisilla tavoilla? Vakavasti: on olemassa tapa, jolla voit parantaa energiatasoasi, yleistä terveyttäsi, keskittymiskykyäsi ja mielialaasi, seksihaluasi, painonpudotustasi. Kuvittele olevasi sinä, mutta ilman kipuja ja kipuja, eloisalla iholla, paremmalla muistilla ja nopeammalla toistolla. Se saattaa kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta se on helppo saavuttaa, sinun tarvitsee vain keskittyä unesi parantamiseen. Tee tämä ja huomaat, että myös melkein kaikki muu elämässä alkaa parantua.
Jos olet kuitenkin yrittänyt parantaa unta aiemmin, olet ehkä huomannut, että se on helpommin sanottu kuin tehty. Ehkä selvisit ilman toivomiasi tuloksia ja se turhautti sinua. Ehkä se kuitenkin johtuu siitä, että keskityit liikaa itseesi etkä tarpeeksi ympäristöön. Ympäristön muuttaminen voi usein olla paljon helpompi ja tehokkaampi tapa saada aikaan haluamasi muutokset. Tässä on viisi helppoa tapaa muuttaa ympäristöäsi, mikä parantaa välittömästi untasi…
1. Tee siitä viileämpi
Yleisen terveyden parantamiseksi koko päivän ajan meitä kannustetaan usein lämmittämään kodin ympärillä. Tämä ajatus pitäisi kuitenkin kääntää päälaelleen optimaalisen nukkumislämpötilan suhteen, koska kehomme on itse asiassa tottunut nukkumaan hieman viileämmissä olosuhteissa. Jos ajattelet sitä, yöllä olisi ollut viileämpää, kun nukuimme luonnossa, ja sitä kehomme on kehittynyt kestämään.
2. Hanki päivänvalolamppu
Päivänvalolamput ovat lamppuja, jotka tuottavat saman aallonpituuden kuin aurinko. Tämä auttaa kehoamme säätelemään sisäistä kelloaan vain pitämällä se päällä päivällä, ja aamulla ne voidaan usein asettaa syttymään hitaasti, kuin aamunkoitolla. Jälleen tämä on tapa, jolla kehomme on kehittynyt heräämään, ja se edistää paljon paremmin hyvää terveyttä ja parempaa unta myöhemmin.
3. Tummenna
Tämä on ilmeistä, mutta sillä on valtava ero. Paksummat verhot ovat yksi tapa saavuttaa tämä, ja toinen voi olla siirtää makuuhuoneesi toiseen osaan taloa, jos olet esimerkiksi lähellä katuvaloja.
4. Tee siitä hiljaisempi
Toinen ilmeinen asia, jonka ihmiset unohtavat. Tee huoneestasi hiljaisempi lisäämällä huoneeseen eristystä tyynyjen, mattojen, raskaiden verhojen ja kaiken muun pehmeän, jonka pitäisi pystyä vaimentamaan osan huoneessa pomppivasta äänestä.
5. Siirrä latureitasi
Puhelimen lataaminen makuuhuoneessa on ehdottoman varma tapa pilata uni. Puhelimet eivät ainoastaan ​​luo sellaista kirkasta valoa, joka hämmentää aivomme ajattelemaan, että on vielä päiväaikaa, vaan ne myös saavat meidät stressaamaan niiden assosiaatioiden vuoksi. Pidä tunti tauko matkapuhelimestasi ennen nukkumaanmenoa ja ota se ulos huoneesta.
Siinäpä se: hanki hyvä  lisää raskaita verhoja ja hanki päivänvalolamppu. , siirrä huoneesi ja lisää tyynyjä. Sitten nukut yhtä sikeästi kuin vauva…

Comments are closed.